Velkommen til Bramming Ju-Jutsu klubs hjemmeside

Her på siden kan du læse nyheder vedrørende Bramming Ju-Jutsu klub, finde generel information om sporten og klubben samt kontakte klubben.

Indbydelse til Nippon Cup 9/10

Se indbydelse her: nippon-cup-9-oktober

Venteliste på rollingeholdet

Kære medlemmer og forældre i BJJK.
 
Vi er jo så heldige, at det går helt fantastisk med medlemsfremgangen på rollingeholdet. Vi er nu kommet op på et antal, der betyder, at vi lukker for tilgangen af nye medlemmer. På den måde sikrer vi, at vores nuværende medlemmer får den fornødne ro og kvalitet i deres træning, så alle kan maksimere deres udvikling. I stedet indfører vi en venteliste, som I som forældre allerede nu kan få jeres børn skrevet ind på. Den hurtigste måde at komme på listen er via en pb. på fb. eller via sms eller mail til undertegnede.
 
På bestyrelsens vegne
 
Kenneth Benfeldt

Opvisning – Stafet for Livet

Sæson start uge 33

Rollinger starter mandag den 15/8

Børn, ungdom og voksne starter tirsdag den 16/8

Resultater Danish Open

Skrevet af Bo

Brammings kæmpere i er for seje. Som man siger, så er en kamp ikke færdig før klokken ringer. Dette var i et glimrende eksempel på. Alle kæmpede 100%, og gav alt hvad de havde. Derudover opfører i jer altid pænt, og støtter hinanden (og de andre klubber). Det skal i have stor ros for. Godt gået alle sammen! 👊👍.

Og så lige resultaterne:
– Lennart Jensen – guld (ungdom -66)
– Martin Benfeldt – guld (ungdom -41)
– Thor Jørgensen – guld (aspirant -81)
– Oliver Petersen – sølv (ungdom -66)
– Michelle Thomsen – sølv (ungdom -41)
– Thor – bronze (- 81 mix U18/21)

Mikkel Clausen, Mikkel Thomsen, Freja Poulsen, Rasmus Elholm og Jesper Hansen havde ligeledes nogle flotte kampe, og har fået endnu mere erfaring med hjem. I øvrigt var Jesper både kæmper og dommer i dag.

Lennart, Mikkel og Oliver blev rykket 2 vægtklasser op, og alligevel står 2 af dem i finalen! Freja blev rykket op i -70 U-21, og kæmpede bravt 👍

Rene gjorde det som sædvanlig solidt som dommer. Stor ros til hans fair væsen.

Som altid er der stor opbakning fra familier og venner. Tak fordi i kommer og støtter op om jeres børn, søskende og venner/veninder.

Godt gået alle sammen!
Ozu

Powered by WordPress | Designed by: suv | Thanks to toyota suv, infiniti suv and lexus suv