Bo Jin Pedersen vandt bronze ved U21 VM 2007

 

 

Bramming Ju-Jutsu Klub's Bo Jin Pedersen vandt her i weekenden en tredje plads i -56kg ved U21 Verdensmesterskaberne i Hanau ved Frankfurt i Tyskland.

I 2005 var Bo også udtaget til U21 VM i -56kg og vandt også her en flot bronzemedalje. Det gjorde ikke forventningerne til Bo mindre denne gang, i håb om igen at vinde en medalje.

Bo levede op til forventningerne, han lagde ud med at vinde over en dygtig italiener i en forholdsvis jævnbyrdig kamp. Derefter skulle Bo møde en stærk franskmand.

Det gik ikke helt så godt, franskmanden havde luret Bo i hans første kamp og vidste godt, at han ikke skulle kæmpe karate (slag og spark) med Bo. Karatedelen er nemlig Bo's helt store force i Ju-Jutsu. Bo måtte da også se sig slået af franskmanden, da tiden var gået. Dette var kampen om at komme i finalen. Nu skulle Bo så kæmpe om bronze mod en Kazakstaner. Franskmanden blev iøvrigt senere verdensmester.

I bronze kampen var Bo flyvende, han ville have bronzemedaljen med hjem til danmark. Bo var helt suveræn og styrede kampen fuldstændig. Kazakstaneren fik ikke et ben til jorden og da tiden var gået kunne Bo række armene i vejret, en flot tredje plads var i hus. Efter at flere af de andre landes trænere, kæmpere og dommere havde set Bo kæmpe, kom de hen til os og sagde at de syntes han kæmpede enormt godt og det er altså ikke hverdag det sker, ska jeg lige hilse og sige.

Et stort tillykke til Bo fra Bramming Ju-Jutsu Klub

I forbindelse med U21 Verdensmesterskaberne blev der også afholdt Germany Open, som også er verdens største Ju-Jitsu stævne med over 29 deltagende nationer og ca. 1400 kæmpere. Stævnet er både for børn og voksne.

Bramming Ju-Jutsu Klub havde også kæmpere med til Germany Open. Her vandt Jannich Agerholm Hansen en rigtig flot tredje plads efter 1 tabt og 4 vundne kampe, også en rigtig flot præstation, hvis man ser i forhold til stævnets størrelse. Et stort tillykke til Jannich.  

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.