Generalforsamling d. 9. marts 2022

Kære forældre og medlemmer.

Efter endnu en Corona nedlukning er Danmark igen begyndt at genåbne og give os håb for fremtiden. I BJJK er vi kommet godt igang med den nye sæson og er begyndt at planlægge gradueringer, sociale arrangementer og en helt masse sjov og lærerig træning.

På generalforsamlingen vil vi rigtig gerne fortælle mere om vores visioner for fremtiden – og naturligvis kigge tilbage på året der gik – og fortælle lidt om de konsekvenser som Covid-19 har haft for klubben. Vi gennemgår naturligvis også regnskabet og budgettet og afholder valg til bestyrelsen.

Vi byder denne aften på mad og drikke til de fremmødte (tilmelding er en forudsætning) – og håber at se rigtig mange til en hyggelig aften.

Vi booker det store mødelokale i hallen, så der er god plads imellem hver enkelt mødedeltager, ligesom vi sørger for håndsprit til alle.

Tilmelding via denne begivenhed er nødvendig, så vi kan få bestilt mad til alle, senest tirsdag d. 1. marts.

Ift valget, så er Maya, Linda og undertegnede på valg. Maya modtager ikke genvalg. Vi har fundet en kandidat til posten, men er der andre, der ønsker at stille op, så er dette selvfølgelig også muligt.

Eventuelle forslag til behandling fremsendes på mail til undertegnede på benfeldt.bramming@gmail.com senest tirsdag den 23. februar 2022 jf. vedtægterne.

På bestyrelsens vegne.

Kenneth Benfeldt