Hamborg Open 2006

Lørdag den 18 marts 2006 var Bramming Ju-Jutsu Klub til Hamborg Open.
Bramming Ju-Jutsu Klub havde sent tre kæmpere til Hamborg nemlig Bo Jin Pedersen i -62kg, Jonas Tidemann i -85kg og Jakob Tidemann i -85kg.

Jakob Tidemann havde besluttet sig for at prøve hans gamle vægtklasse igen nemlig -85kg og ikke -94kg som han har kæmpet i de sidste fire år. Efter at have vundet over vægten da han var blevet noget tungere over de sidste par var Jakob klar til første kamp og på den anden side af måtten stod Verdensmesteren i vægtklassen Andreas Kuhl fra Tyskland. Det blev en rigtig god kamp, hvor Jakob førte i store dele af kampen, men måtte desværre se sig slået i de døende sekunder med bare to point 10-8. Jakob vinder så de næste to kampe og kommer så i bronzefinalen. I bronzekampen stod der igen en Verdensmester dog en yngre en af slagsen nemlig U21-Verdensmesteren fra Sverige Markus Errikson, men her var Jakob både fysisk og psykisk bedre og vandt en flot kamp i sikker stil og så var en flot bronzemedalje i hus i det store internationale stævne Hamborg Open, hvor der både er kæmper fra bla: Tyskland, Danmark, Sverige, Holland, Belgien….

Bo Jin Pedersen og Jonas Tidemann gjorde begge en rigtig god figur i det skrappe selvskab, men det blev desværre ikke til medaljer denne gang, men derimod rigtig god erfarring i det nye selvskab, da de to supertalenter begge er nyoprykkere fra Junior A til Masters, der kommer kommer helt sikkert medaljer senere fra de to.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.