Webmaster informerer

Hej alle.

Nu har den nye hjemmeside kørt i godt et halvt år og det er tid til at 'ruske' lidt op i siden.

Jeg vil derfor forsøgsvis stille mig til rådighed én gang om ugen (starter torsdag d. 24. januar fra kl. 19.15 til 21.00), hvor jeg vil være til stede i hallen med min PC. Her vil jeg hjælpe udøvere, forældre, trænere samt bestyrelse med publicering af billeder, indlæg og generelle informationer.

 

Indskanning og/eller udprinting af sedler kan også foretages, men kræver enten at udstyret er tilrådighed i hallen eller jeg ta'r det med hjem og leverer ugen efter. Som udgangspunkt vil jeg ikke skrive indlæggene – det er stadig udøverne, trænere og bestyrelsens opgave.

Håber ovenstående 'tilbud' vil blive taget positivt op, og at der på denne måde kan samles lidt op på opdatering med billeder og beskrivelser fra stævner, klubbens profiler, informationer til de nye børns forældre, osv.

Hvis I har noget at bidrage med, kan jeg hermed kun opfordre til at medbringe forskellige sedler, dokumenter, billeder, gode historier etc., så vi kan få ét samlet sted, hvor al klubbens dokumentation kan opbevares – medbring CD-ROM'er, kamera memory cards, USB memory sticks, papir sedler eller bare gode ideer til, hvordan klubbens hjemmeside kan bidrage med et informations løft.

For de af jer, som ikke normalt kommer i klubben torsdag aften, bliver der opsat en 'postkasse' inde i dojo'en.

mvh
Bent B. Andersen
Webmaster

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.