Bruttokæmpere og potentielle nye medlemmer

Hermed en opdateret kalender for Bruttolandsholdet.

Jeg håber i har nydt sommerferien! Flere har brugt fridagene til at deltage på træningslejre og det er godt!

Jeg er lidt skuffet/forundret over, at der ikke var flere som deltog i Sports Ju-Jutsu lejren i Sverige. Dem som deltog, har sagt, at det var en rigtig god lejr med masse af fightingtræning. 

Husk at komme på lejren til næste år!!

Det store træningsmål for de fleste er U18/U21/Germany Open i Hanau den 6.-7. oktober 2007. Det er der ikke særlig langt tid til!! Så har du ikke været på træningslejre i ferien, skal du sørge for, at din form får en "kick-start" med løb og styrketræning.

Udtagelsen til U18 og U21 landsholdene fortages af Jakob Tidemann (kun til U18) og Claus Tobiasen. Udtagelsen vil blandt andet (men primært) ske ud fra træningsindsats ved bruttotræninger og resultatet ved Swedish Open 2007.

Swedish Open er den 8.-9. september. Man kan tilmelde sig på stævnets hjemmeside.

Der er to European Challenge Cupstævner i det næste halvår. Det ene er i Slovenien til oktober og det andet er i Polen til november. Ved stævnet i Slovenien er der også ungdomsstævne.

Skal man til et større udenlandsk stævner af høj kvalitet (ud over SO, GO og HO) er det disse i bør vælge.

Der er to internationale træningssamlinger. Det ene er i forbindelse med Hansa Pokal (U21 stævne) i Hamborg i slutningen af november.

Desuden er der i starten af december i forbindelse med stævnet i St. Petersborg i Rusland en træningsdag. Der er nogen fra holdet som snakker om, at det kunne være sjovt at tage til Rusland. Russerne er gode kæmpere, så jeg tror, at det ud over en oplevelse, kunne være en god træning. Husk det kræver vist visum at komme til Rusland.

VIGTIGT:

De to første bruttotræninger vil være åbne for alle, der gerne vil på U15-, U18-, U21- eller Senior bruttolandsholdet. Dem som kommer til de åbne samlinger, skal dog have et rimelig højt fysisk og teknisk niveau for at kunne holde til træningen og ikke skade nogen!!!

17.-19. august i Hillerød

21.-23. september i Bramming 

Derefter vil træningen blive delt op så U15 har deres egne træningssamlinger.

 

Venlig hilsen

Claus Tobiasen, landstræner

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.