DM i Judo – stort tillykke til Jannich Agerholm

Jannich Agerholm fra Bramming Ju-Jutsu Klub opnåede denne weekend ved Judo DM i Silkeborg en flot guld medalje i ÷55 kg klassen. Han var rimelig stærkt kørende. Vandt sine 2 indledende kampe på ippon, semifinalen på point, og endelig finalen på ippon igen.
Så en rigtig flot præstation.

Læs Jannichs egen beretning..


Da vi kom til Silkeborg, kom jeg på en prøvevægt, og fik at vide at jeg skulle tabe 700g. Far sendte mig ud at løbe i en halv time, og det bragte vægten ned med 300 g. Vi fik en allersidste chance. Min træner tog med mig ud på en hård tur og så ellers tilbage på vægten. Nu var jeg lige knap 100 g for tung, men det var ca det som mine underbukser vejede, så jeg fik lov at deltage.
Det har helt sikkert lært mig, at jeg fremover ikke mere skal ned i vægt.
Så skulle jeg i kamp. Vi skulle kæmpe i 2 grupper. Og i min gruppe var vi 3 – hvilket betød 2 kampe.
1 kamp vandt jeg på en drop seonage efter 10 sekunder..
2 kamp også på drop seonage den sad bare så godt den dag efter 1 minut .
Så var jeg i semifinalen. Kampen gik tiden ud,men jeg vandt.
Så var der finalen tilbage. Skulle kæmpes senere, da alle finalerne skulle kæmpes til sidst.
Jeg mødte en rigtig hurtig fyr. Vi var meget lige. Men så lavede han en lille fejl. Han tog mit højre ben og løb ind i mig og det eneste jeg skulle gøre var at ligge mig ned og så lavede jeg en flyvende japaner.
 Og så var jeg blevet dansk mester igen.
 
Det var et mega fedt stævne…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.