WorldGames i Duisburg

Fredag den 22/7-05 kæmpede Jakob Tidemann fra Bramming Ju-Jutsuklub for Danmark ved WorldGames i Duisburg i Tyskland.
Jakob kæmpede for Danmark i -94kg vagtklassen.

I den forste kamp havde Jakob den forsvarende verdensmester i vægtklassen Uwe Steinmetzke fra Tyskland. Jakob lagde noget nervøst ud i første runde, men kom bedre fra start i anden runde. Det var desværre ikke nok, da tiden var gaet. Tyskeren vandt ved stillingen 10-8. I anden kamp skulle Jakob møde en af hans ærkerivaler nemlig svenskeren Johan Jorup. Sidst de mødtes var til EM i Polen, hvor svenskeren vandt. Denne gang ville Jakob det anderledes og vandt i en tæt og underholdende kamp.
Tredje kamp stod der en stærk slovenier pa den anden side af måtten ved navn Zlatko Zubric. En kæmper Jakob ogsa har mødte før, og tabt til, men Jakob var tændt som aldrig før, og kom godt fra start. Det kørte rigtig godt for Jakob der både fik kastet og holdt slovenieren. Sa manglede Jakob kun en helt ren scoring i karate-delen for at vinde kampen før tid. Det lykkedes også, så Jakob vandt overbevisende før tid pa teknisk knockout.
Så stod Jakob i semifinalen og skulle nu kæmpe om bronze. Han skulle møde endnu en af hans ærkerivaler, nemlig franskmanden. Jakob kom godt igang, fik lavet nogle gode ting og kæmpede det bedste han havde lært, men det var dersværre ikke nok, så Jakob måtte se sig slået til sidst mod den stærke franskmand.
Alt i alt en god præstation af Jakob, når man tænker på, det kun er de otte bedste i vægtklassen, udtaget over de sidste fire år, der skulle møde hinanden i et endeligt opgør, og se hvem der har været den bedste i de sidste fire år. Jakob ligger altså nr. 4 i verden i hans vægtklasse! Det kan man vist ikke andet end være tilfreds med 🙂 siger en glad Jakob, der nu glæder sig til en velfortjent ferie uden træning.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.